Ismertető

A szolgáltatás.sk célja, hogy a látogatók számára egy kereshető szolgáltatói adatbázist biztosítson, a vállalkozások számára pedig egy ingyenes megjelenési lehetőséget nyújtson.

Saját vállalkozás feltöltéséhez előbb regisztrálni kell az oldalon az alábbi regisztrációs űrlapon. A regisztráció után elérhetővé válik a vállalkozás feltöltési oldala, ahol megadhatod vállalkozásod profilját és elérhetőségeit. Az ide feltöltött adatok a későbbiekben tetszőlegesen módosíthatók, frissíthetők. Feltöltés és mentés után a vállalkozás automatikusan megjelenik az oldal katalógusában a látogatók számára.

A megadott adatokat mindenkor bizalmasan és a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeljük.

Köszönjük, hogy használod az oldalunkat, és reméljük hozzájárul üzleti sikereidhez!

Regisztráció

Egy mindenképp működő e-mail cím, mert a rendszer a felhasználó minden üzenetét ide küldi ki. Nem kerül nyilvánosságra és általában csak elfelejtett jelszóhoz való segítségnyújtásra, valamint a kért értesítésekhez lesz használva.

Jelszó az új felhasználó számára, kétszer megadva.

Az adatvédelmi tájékoztató tartalmát megismertem, tudomásul vettem és elfogadom, továbbá szabad akaratomból hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez. Ennek értelmében a hozzájárulásomat szimbolizáló ✅ jelölésével önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a megadott személyes adataimat az Adatkezelő az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezelje.