Réka Kiss - Mozaik Média

IČO:
43712533
Vnútorná okružná 176/3 - Belső körút 176/3
Komárom
Komárno
94501
Telefonszám

2005-ben vállalkoztam arra, hogy csodálatos szülőföldem kincseit felleltározva, televíziós tudósításokat forgatok.

A Komáromi Városi Televízióban szerzett kezdeti tapasztalatok után teljesült az álom: kollégámmal, Pézman Zoltánnal bekerültünk az országos médiába.

Külső munkatársként - a Duna TV képernyőjén - a világ magyarságát tájékoztattuk a Felvidék szépségeiről, eseményeiről és jeles egyéniségeiről, majd a Szlovák Közszolgálati Televízó magyar adásának hazai nézőit.

Azóta számos riportot és dokumentumfilmet készítettünk az egyetemes magyarság felvidéki szegletéből - rólunk, de nemcsak nekünk.

Aktív tagjai vagyunk a Szlovákiai Magyar Televíziósok Szövetségének és rendszeresen tudósítjuk a www.hirek.sk televíziós hírportál követőit is.

Cégünk PR-szolgáltatásokkal, kommunikációs stratégiák kidolgozásával is foglalkozik, de elsődlegesen akadályt és távolságot nem ismerve járja a Felvidéket újabb és újabb, magyar vonatkozású témák iránt kutatva. 

Keressen meg bennünket a feltüntetetett elérhetőségek bármelyikén, ha a szűkebb pátriájában jeles esemény zajlik, de ezt akkor se mulassza el, ha egy-egy érdekes egyéniségre, vagy izgalmas történetre hívná fel a figyelmet!

A kép eltávolítva.

48.136980526523, 18.071823120117